© 2023 by Pharmacy. Proudly created with Wix.com

Janifarma e krijuar ne 2006 kujdeset per shendetin tuaj dhe te te dashurve tuaj me perkushtim dhe kujdes maksimal. Per te qene prane jush me te rejat me te fundit ne fushen e farmaceutikes por dhe perkujdesjet ushqimore. Prane nesh do gjeni gamen me te gjere te medikamenteve mjekesore por edhe bimore, estetike dhe paramjekesore.

Ne Kujdesemi

Na lejo ne të kujdesemi për ty

NA VIZITONI

Rr Irfan Tomini, Pallati 18, Midis veliaj petrol dhe hotel Diplomat 2.

janifarma@yahoo.com

Tel: 04 2322 910

MONITORIME MJEKESORE FALAS

MATJE TENSIONI & DIABETI

Për më shumë info   :   04 2322 910 

Oret e Punës

 

Hën-Shtu: 8:00 - 20:30

Dielë :        8:00- 14:00

NEVOJE PER NDIHME
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now